Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за казанчето зо чистачките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за казанчето зо чистачките

Някой има ли идея как се сваля казанчето за чистачки на 156-ца.От 3-4 дена почна да тече и не мога да видя от къде а в това гадно време не си е работа.Благодаря.

Първоначално публикувано от maiik Покажи съобщение
    Някой има ли идея как се сваля казанчето за чистачки на 156-ца.От 3-4 дена почна да тече и не мога да видя от къде а в това гадно време не си е работа.Благодаря.
    Виж какво ще излезе на търсачката!
    Има доста добре описана тема!
    sigpic

Comment

Не намерих за нищо за 156-ца.

Comment

Не намерих за нищо за 156-ца.
        Ето тук има за антифриз: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E7%E0%ED%F7%E5
        Търси по-упорито, ще намериш и за чистачките
        sigpic

Comment

колега започни от подкалника като го свалиш ще видиш и казанчето а вече как се сваля сигурно е на няколко болта
          sigpic98.ALFA 156 1.8 T.S. ALFA ROMEO 33 1.4 GT 1300 JUNIOR

Comment

Здравейте, и аз малко съвети да дам..............та сваляш дясната гума, отвиваш подкалника само три винта от към фаровете, няма нужда целия, отгоре отвиваш казанчето за антифриза и под него отвиваш и това за чистачките....махни помпата, не забравяй да не откъснеш маркучите. След това внимателно го изкарваш отдолу.......сменяш и същото упражнение!!! Дано съм ти помогнал!!!
            markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
            Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
            Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
            Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Аз го свалях преди няколко дни и то от горе без никакьв проблем.
              0888515205

Comment

Казанчето излиза от горе под определен ьгьл.
                Свалянето ми отне 5 минутки.
                0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                  Мъчих се отгоре но ме беше страх да не го счупя,но явно става и ще си мъча пак.Кажи горе долу откаде да го подхвана.Благодаря на всички за съветите.

Comment

Мъчих се отгоре но ме беше страх да не го счупя,но явно става и ще си мъча пак.Кажи горе долу откаде да го подхвана.Благодаря на всички за съветите.
                    явно на колегата е някакъв нов модел, на моята нямаше начин да се извади казанчето от горе..... сваляш гумата махаш подкалника и казанчето излиза от долу, като преди това му развиваш винтовете!. По принцип и аз го свалях защото си мислех ,че течеше ,но се оказа ,че помпичката беше заминала (явно замръзнала,миналата зима и течеше през нея), казанчето се оказа здраво! Нова помпичка "ивеко" ми продадоха от Ал.Ауто за 23 лв мисля ,че беше става си 1:1 и си бачка вече 1 година без проблем и без да тече..............
                    Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                      явно на колегата е някакъв нов модел, на моята нямаше начин да се извади казанчето от горе..... сваляш гумата махаш подкалника и казанчето излиза от долу, като преди това му развиваш винтовете!. По принцип и аз го свалях защото си мислех ,че течеше ,но се оказа ,че помпичката беше заминала (явно замръзнала,миналата зима и течеше през нея), казанчето се оказа здраво! Нова помпичка "ивеко" ми продадоха от Ал.Ауто за 23 лв мисля ,че беше става си 1:1 и си бачка вече 1 година без проблем и без да тече..............
                      Ма как нов модел
                      Колегата да мине през офиса ми ще му го сваля за 5 минутки.
                      0888515205

Comment

Ма как нов модел
                        Колегата да мине през офиса ми ще му го сваля за 5 минутки.
                        Аз също съм пробвал отгоре, родих, и затва бих дошъл да гледам как ще стане.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от marian
                          Ще те помоля да не коментираш свалил ли си го или не.
                          Сьжалявам че успамих темата
                          ОК - явно си намерил начин за да си толкова убеден в себе си, но това ще значи че и аз ще мога да го намеря......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Колега извинявай но горе долу от къде го подхващаш казанчето за да почне да излиза.Вече не се издържа от бензиностанция няа бензиностанция си мия стъклото.Благадаря предварително.

Comment

Колега извинявай но горе долу от къде го подхващаш казанчето за да почне да излиза.Вече не се издържа от бензиностанция няа бензиностанция си мия стъклото.Благадаря предварително.
                              Ако си от София ела до офиса ми и ще ти го сваля.
                              0888515205

Comment

Working...
                              X