Някой има ли идея как се сваля казанчето за чистачки на 156-ца.От 3-4 дена почна да тече и не мога да видя от къде а в това гадно време не си е работа.Благодаря.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за казанчето зо чистачките
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от maiik Покажи съобщениеНякой има ли идея как се сваля казанчето за чистачки на 156-ца.От 3-4 дена почна да тече и не мога да видя от къде а в това гадно време не си е работа.Благодаря.
Има доста добре описана тема!sigpic
-
Първоначално публикувано от maiik Покажи съобщениеНе намерих за нищо за 156-ца.
Търси по-упорито, ще намериш и за чистачкитеsigpic
Comment
-
Здравейте, и аз малко съвети да дам..............та сваляш дясната гума, отвиваш подкалника само три винта от към фаровете, няма нужда целия, отгоре отвиваш казанчето за антифриза и под него отвиваш и това за чистачките....махни помпата, не забравяй да не откъснеш маркучите. След това внимателно го изкарваш отдолу.......сменяш и същото упражнение!!! Дано съм ти помогнал!!!markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеКазанчето излиза от горе под определен ьгьл.
Свалянето ми отне 5 минутки.
Comment
-
Първоначално публикувано от maiik Покажи съобщениеМъчих се отгоре но ме беше страх да не го счупя,но явно става и ще си мъча пак.Кажи горе долу откаде да го подхвана.Благодаря на всички за съветите.
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениеявно на колегата е някакъв нов модел, на моята нямаше начин да се извади казанчето от горе..... сваляш гумата махаш подкалника и казанчето излиза от долу, като преди това му развиваш винтовете!. По принцип и аз го свалях защото си мислех ,че течеше ,но се оказа ,че помпичката беше заминала (явно замръзнала,миналата зима и течеше през нея), казанчето се оказа здраво! Нова помпичка "ивеко" ми продадоха от Ал.Ауто за 23 лв мисля ,че беше става си 1:1 и си бачка вече 1 година без проблем и без да тече..............
Колегата да мине през офиса ми ще му го сваля за 5 минутки.0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеМа как нов модел
Колегата да мине през офиса ми ще му го сваля за 5 минутки."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от marianЩе те помоля да не коментираш свалил ли си го или не.
Сьжалявам че успамих темата"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеКазанчето излиза от горе под определен ьгьл.
Свалянето ми отне 5 минутки.
Comment
-
Първоначално публикувано от maiik Покажи съобщениеКолега извинявай но горе долу от къде го подхващаш казанчето за да почне да излиза.Вече не се издържа от бензиностанция няа бензиностанция си мия стъклото.Благадаря предварително.0888515205
Comment
Comment